Ste zadlžený a neviete si rady? Dohodnite si telefonát zadarmo
Alebo nám zavolajte
bezplatná linka 0800 221 331
po - pia 9:00 - 17:00
Prihlásenie do IS pre klientov
 

Čo nové v Bonate

Uverejnené v sekcii Zo života BONATA

Téma „Zo života Bonata“ je zameraná na aktuálne novinky a udalosti, ktoré v našom Bonate zažívame. S čím by sme sa chceli teraz podeliť je pár noviniek, ktoré boli pre nás dôležité.

Začal by som aktuálnym zoznamom kancelárií, ktoré máme rozmiestnené po celom Slovensku. Nájdete nás v Trnave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici, Prešove a Košiciach.

Okrem toho nás stále teší väčší a väčší záujem o novinku, ktorú sme rozbehli len nedávno, a to je ONLINE konzultácia s naším oddlžovacím špecialistom. Výhodou tejto služby je, že viete riešiť svoje problémy so splácaním dlhov odkiaľkoľvek. Postačí na to len mobil s internetom. Čiže v rámci tejto novinky by sme chceli pripomenúť, že ak máte medzi sebou niekoho, kto má tiež problém so splácaním dlhov a potreboval by našu pomoc, tak to vedia riešiť aj takouto formou.

Ďalšia z noviniek, ktorá nás potešila bol článok v regionálnych novinách, kde bližšie opisujeme prehodnotenie cesty, vízie a aj zmenu našich produktov. Článok si môžete prečítať na našej stránke, kde uvádzame aj jeho zdroj.

Keď som už vyššie spomenul prehodnotenie cesty a novú víziu, tak presne týmto žijeme v aktuálnej dobe najviac. Vízia je niečo, čo používame ako smer našej cesty, čím sa chceme riadiť a akú hodnotu prinášať našim klientom.

Vízia pre najbližšie obdobie znie takto:

„Zvyšujeme úroveň života ľudí tým, že ich oddlžíme a pomáhame im získať stratenú slobodu“

Ostaňte s nami aj naďalej a budete informovaní, čo je nové v oblasti oddlženia.