Ste zadlžený a neviete si rady? Dohodnite si telefonát zadarmo
Alebo nám zavolajte
bezplatná linka 0800 221 331
po - pia 9:00 - 17:00
Prihlásenie do IS pre klientov
 

Ako to celé prebieha?

Uverejnené v sekcii Ako vzniká Oddlženie BONATO

Na to, aby sme našich klientov mohli správne pripraviť na vyhlásenie osobného bankrotu je potrebné splniť niekoľko krokov.

Prvým krokom je, keď sa klient rozhodne, že ide do toho, je potrebné aby nám dodal všetky podklady spojené s jeho veriteľmi. V ďalších krokoch je to už na nás a na našom oddelení Osobných Bankrotov, ktoré vypracuje pre daného klienta posudok na Oddlženie BONATO.

Tento posudok obsahuje garanciu, ktorú mu vydáme a podľa tejto garancie si môže byť istý, že mu bude vyhlásenie osobného bankrotu schválené a on sa dočká toho, čo už dlho a túžobne očakáva.

No ešte predtým, než mu tu garanciu vydáme musíme ho poriadne „preklepnúť“, či to čo nám dodal je všetko v súlade s inštitúciami na Slovensku.

Čo tým myslíme? Myslíme tým tzv. hĺbkovú analýzu daného klienta. Tá sa robí na základe životnej, finančnej, majetkovej analýzy a okrem toho aj či dĺži inštitúciám. Nakoniec nezabudneme skontrolovať aj register exekúcií.

Po týchto všetkých bodoch vieme vystaviť posudok, ktorý je prvou métou k slobode od dlhov. Po posudku vytvárame pre klienta zdarma žiadosť na Centrum Právnej Pomoci a tak on môže v kľude čakať na pozitívne rozhodnutie súdu o jeho dlhoch.