Ste zadlžený a neviete si rady? Dohodnite si telefonát zadarmo
Alebo nám zavolajte
bezplatná linka 0800 221 331
po - pia 9:00 - 17:00
Prihlásenie do IS pre klientov
 

Čo nové v Bonate za mesiac Máj?

Uverejnené v sekcii Zo života BONATA

Téma „Zo života Bonata“ je zameraná na aktuálne novinky a udalosti, ktoré v našom Bonate zažívame. S čím by sme sa chceli teraz podeliť je pár noviniek, ktoré nám urobili radosť.

 

Sme radi, že sme mohli prijať do našich radov novú oddlžovaciu špecialistku pre Bratislavu pani Martinu Martins da Silvovú.

 

Ďalšia z noviniek, ktoré sme vyprodukovali za posledných pár týždňov je pre nás tento blog, ktorým Vás môžeme informovať o veciach zo zákulisia BONATA a taktiež Vás o niečom aj poučiť.

 

Vízia je niečo, čo používame ako smer našej cesty, čím sa chceme riadiť a akú hodnotu prinášať našim klientom. Preto na tejto vízií pracujeme a preto Vám môžeme odprezentovať aktuálnu víziu pre najbližšie obdobie:

„Pomáhame zadlženým ľuďom získať späť stratenú slobodu“

 

Ako poslednú novinku, ktorá nás teší úplne najviac je to, že sme 17.5.2021 pre Vás všetkých otvorili naše kancelárie. Ak Vám nevyhovovali alternatívy, ktoré ste mohli využiť pri riešení Vášho zadlženia, tak teraz sa s nami môžete stretnúť v Bratislave, Trnave, Žiline, Banskej Bystrici, Prešove a Košiciach.

Budú tam na Vás čakať naši príjemní a ochotní oddlžovací špecialisti, ktorí Vám budú vedieť poradiť s Vašim problémom k Vašej spokojnosti.

 

Ostaňte s nami aj naďalej a budete informovaní, čo je nové v oblasti oddlženia.