Ste zadlžený a neviete si rady? Dohodnite si telefonát zadarmo
Alebo nám zavolajte
bezplatná linka 0800 221 331
po - pia 9:00 - 17:00
Prihlásenie do IS pre klientov
 

Čo je presne to Oddlženie BONATO?

Uverejnené v sekcii Ako vzniká Oddlženie BONATO

Oddlženie BONATO je jedinečná služba ako pomáhame našim klientom, ktorí majú existenčné problémy, vďaka ktorým sa dostali do dlhovej špirály a nevedia si rady s touto životnou situáciou. Často im nezostáva dostatok peňazí na zabezpečenie základných životných potrieb ako je jedlo, bývanie a oblečenie. Sú pod veľkým tlakom veriteľov a exekútorov. Majú zablokované účty v bankách, zrážky zo mzdy, exekúcie na nehnuteľnostiach a tým razantne znížený príjem.

Oddlženie BONATO je pomoc našim klientom zastaviť ich dlhovú špirálu a vrátiť ich späť do normálneho života, kde si budú môcť zase zarábať na dôstojné živobytie tak, aby nemali strach zdvihnúť telefón neznámemu číslu, bez strachu vyberať poštovú schránku a hlavne aby nemali strach o svoje prežitie. To čo si zarobia aj dostanú a nebudú mať zablokovaný účet v banke.

Jedinečnosť tejto služby spočíva v tom, že klienta vedieme po ceste krok za krokom. Prvý krok je analýza celkovej situácie nášho klienta. V druhom kroku hľadáme najvhodnejšie riešenie. Toto riešenie podrobne popíšeme v posudku, kde to má náš klient čierne na bielom, prípadne aj s garanciou, že to dobre dopadne. V treťom kroku, po dohode s klientom spolu vybraté riešenie zrealizujeme tak, aby čo najskôr mohol zažiť tú úľavu a návrat k slobode. Aby čo najskôr mohol zažiť výplatu bez zrážok zo mzdy, účet v banke bez blokácií, dostatok peňazí na zabezpečenie svojich životných potrieb. Táto cesta nie je jednoduchá ale existuje. Ten pocit, ktorý s klientmi zažívame, keď je už všetko za nami a oni môžu zase v kľude žiť sa nedá ničím vyvážiť.

To je Oddlženie BONATO.