Ste zadlžený a neviete si rady? Dohodnite si telefonát zadarmo
Alebo nám zavolajte
bezplatná linka 0800 221 331
po - pia 9:00 - 17:00
Prihlásenie do IS pre klientov
 

Kto sú naši klienti

Uverejnené v sekcii Ako vzniká Oddlženie BONATO

Túto časť blogu s témou „Ako vzniká oddlženie BONATO“ by som začal úplne od začiatku a to je predstavenie našich klientov. Kvôli osobným a iným citlivým údajom ich nebudem presne menovať, no skôr vám priblížim ich príbehy a pohnútky, prečo to dospelo až tak ďaleko.

Možno ste na našom webe www.bonato.sk videli v sekcií „Videá“ alebo „Povedali o nás“ príbehy klientov, ktorí mali ozaj náročnú cestu predtým než nás objavili a vložili do nás dôveru.

Veľa príbehov klientov či už tých z videí, alebo aj tých, ktorých sme na kameru nezachytili sa točili okolo pomoci svojim blízkym. V niektorých prípadoch išlo o to, že sa dohodli s členmi rodiny, že spoločne opravia dom, vzali si pôžičky a nakoniec splácanie ostalo na nich. Iní zas prišli o dlhoročné zamestnanie, a preto nevedeli splácať svoje záväzky včas a dostali sa do kruhu, z ktorého je len ťažko sa dostať.

No asi najväčšou témou prečo sa naši klienti dostali do problémov, bolo ich zdravie. Niečo, čo nás vie kedykoľvek prekvapiť nepripravených ich trápilo najviac. Predstavte si, že skončíte na dlhodobej PN, do toho musíte splácať záväzky a nemôžete chodiť do práce, to nechce nikto z nás zažiť.

V takomto prípade poznáme jednu pomôcku, ktorá môže zjednodušiť rozhodovanie všetkým, ktorí sa chystajú zlepšiť svoju životnú úroveň akoukoľvek pôžičkou. Tou pomôckou je tzv. „Finančná gramotnosť“. Plánujeme pripraviť ešte jednu tému na tomto blogu, a tou bude práve téma úverov a ako s nimi pracovať tak, aby sme vždy dopredu vedeli do čoho ideme.